Milyen típusú gyógyszer az octacosanol?

Milyen típusú gyógyszer az octacosanolAz oktakozanol olyan kémiai vegyület, amely olyan növényekben található, mint a cukornád és a búza baktériumolajok. Az E-vitaminhoz hasonlóan úgy gondolják, hogy az oktakozanol fokozza a szervezet természetes képességét az oxigén feldolgozására és felhasználására. Különböző betegségek kezelésére és táplálékkiegészítőként alkalmazzák. Hasonlóképpen nevezik tetracosanol valamint n-octacosanol, octacosanol használják kiegészítéseként egyes sportolók. Úgy gondolják, hogy segíti a szervezet folyamat oxigén, valamint növeli az oxigén mennyiségét, ami a vérben, valamint mozog az izomszövetek.

Úgy használják, hogy növeljék a szívósság és állóképesség, valamint, hogy növeljék a válaszidő. Ez az anyag is használják kezelésére számtalan betegség, beleértve a Parkinson – kór és amiotrófiás laterális szklerózis vagy Lou Gehrig-kór. Meg lehet emellett előírt herpesz, bőrfertőzések, magas koleszterinszint és megszilárdítása az artériákban.

Az Octacosanol előnyei

Az Octacosanol előnyeiAz oktakozanol előnyeivel kapcsolatos állítások többségét valójában nem validálták. Kevés bizonyítékot fedeztek fel arra vonatkozóan, hogy az oktakozanol kezelése segít a Parkinson-kór vagy Lou Gehrig-betegség jeleinek ellenőrzésében, vagy hogy számszerűsíthető hatást gyakorol a sportolók állapotára. Valójában az oktakozanol és más Parkinson-gyógyszerek, például a levodopa/ karbidopa kombinációja súlyosbította a jeleket és tüneteket. Kutatások hatásainak octacosanol kezdődött az 1930 – as és 1940-es években, a kutatások a hivatásos sportolók kínált állandó rutin búza baktérium. Úgy gondolják, hogy az oktakozanol úgy működik, hogy növeli azt a folyamatot, amelynek során a tejsavat eltávolítják az izomszövetből az oxigénciklus során a véráramon keresztül.

Az oktakozanol egy változata, az úgynevezett triakontanol, pozitív hatással van a növények, zöldségek és gyümölcsök növekedésére, növelve azok méretét és hozamát. Az ajánlott dózis különböző tényezőktől függően változik, beleértve az egyén életkorát és azokat a problémákat, amelyekben a kezelésre használják, ha bármilyen. Annak ellenére, hogy figyelembe venni egy természetes termék létre számos növény, valamint a zöldség források, octacosanol nem egy vény nélkül kapható gyógyszert, amelyet meg kell tenni felhasználása öngyógyítást. Az oktakozanol néha összetéveszthető a polikozanollal, amely a cukornádban található anyag, amelyhez az oktakozanol tartozik.

Milyen Szerves Hatásokat Okoz Általában A Policosanol?

Milyen Szerves Hatásokat Okoz Általában A PolicosanolPolicosanol ténylegesen gyakran vizsgálták az utóbbi időben, és az egyik elvégzett vizsgálatok az International Institute of Integrative Sleep Medicine, található a College of Tsukuba, kiderült, hogy ez a vegyület egy inkább kedvező szerves eredmény: csökkenti a kortikoszteron jelen van a vérben, ami arra utal, hogy van szorongás. Ez azt jelenti, hogy ez a tétel egy szorongásoldó hatása, ezért segíti, hogy fokozza a többi foglalkozó emberek folyamatos feszültség, anélkül, hogy káros hatásokat. Továbbá, octacosanol csökkenti a reakcióidőt, növeli az állóképesség és állóképesség, ezért használják, mint egy étrend-kiegészítő paripák és dolgozó vagy versenyző kutyák.

Ezenkívül ez a termék teljesen természetes módon csökkenti az LDL-koleszterinszintet, így nem vált ki káros hatásokat. Van még a kutatás, amely igazolta, hogy ez váltja ki a biztonsági hatás ellen lipid peroxidáció, érelmeszesedés megállításánál, miközben egy vérlemezke-gátló képviselője; azaz, hogy pontosan ugyanazt az eredményt, mint a fájdalomcsillapítók.

Octacosanol, Milyen Minőségű?

Az octacosanol vagy a policosanol épületei között szerepel az a képesség, hogy elősegítse az LDL-koleszterin gyors oxidációját, elkerülve ezzel a szív-és érrendszeri betegségek előrehaladását. Ezenkívül az általa kiváltott hatás sokkal gyorsabb, mint más gyógyszereké, különösen az ateroszklerózis kezelésére alkalmazott gyógyszereké, elkerülve a problémát okozó plakkok kialakulását. Még az oktakozanol is képes megvédeni az iszkémiás szívbetegség kialakulását, köszönhetően annak, hogy megakadályozza a vérlemezkék meglehetősen ragacsos megjelenését. Ez a vegyület általában leállítja a termelést a simaizom szövet, így segíti, hogy fokozza az izomszövetet tömeg és fokozzák a kitartást, hogy előnyös azok számára, akik gyakorolják sporttevékenységek.

Méhviasz: az előnyök, a múmiák kulcsa, valamint a műanyag helyettesítője

Az egyiptomiak kulcsai és módszerei a múmiák körül valójában mindig zavarba ejtették a világ fennmaradó lakóit. A rejtély minden bizonnyal megsokszorozta a miszticizmust. Az Egyesült Királyságban a Bristoli Főiskola kutatóinak köszönhetően a huszadik század elején felismerték, hogy az egyiptomiak méhviaszt használtak múmiákon. A bölcsek által használt folyadékok jobb összetevőket választottak, mint azt korábban hitték, és több is készült méhviasz a múmiák értékelése 1900-ig nyúlik vissza, a kutatók azt találták, hogy fokozatosan a méhviasz a balzsamok fokozatosan döntő összetevője lett. Még egyszer, méh közeli barátaink csodákat terjesztenek világszerte

A méhviasz felé fordulásnak különféle előnyei vannak

Ha már láttuk, hogy a balzsamokban alapvető feladata van, elősegíti, valamint egészségesebbé és tartósabbá teszi a kozmetikai ipart (sok gazdag hidrofób védelmi tulajdonságainak köszönhetően), egyre több mutató, valamint kutatások arra utalnak, hogy a viasz olyan otthonokkal rendelkezik, amelyek segítik a bőrproblémák gyógyulását, a fájdalomcsillapítást, és hogy minden bizonnyal hatással lesz a májbetegségekre is. “A mézhez hasonlóan a méhviaszt is meghatározza, hogy számos, számunkra nagy érdeklődésre számot tartó helyreállító épületet tartalmaz. Úgy gondolják, hogy különösen hatékony a helyreállítási duzzanatok, gyulladás és égési sérülések esetén ” -mondja ez a ScienceDirect-ben megjelent írás. Mi valóban hasonlóképpen az utóbbi időben kiderült, hogy van egy vegyi anyag a belekben a viasz úgynevezett octacosanol, amely szintén számos növény, mint a cukornád, amely segíthet csökkenteni a stresszt fok, valamint létrehoz alvás. Ezt találta ki a japán Tsukuba Főiskola nemzetközi integratív pihenő Orvostudományi Intézetének egy csoportja egereken történő értékelésével. A tudósok szerint az oktakozanol bevétele után csökkent a kortikoszteron szintje a vérben, ami a szorongás jele. Szakértők azt mondják, octacosanol, amely jelenleg élt a koleszterinszint-csökkentő kiegészítők, lehet, hogy jelenleg használt kezelésére stressz okozta álmatlanság.

Mégis van még. Azt is megértjük, hogy a méhviasz bátor lökés lehet A környezet fenntartása érdekében. Időnként látni fogja a műanyag zacskók, az alumíniumfólia és a jól ismert tupperware helyettesítését a méhviaszból készült újrafelhasználható papírokkal. “Ezek a leginkább környezetbarát lehetőség, hogy a többi termék csomagolásán, 100% teljesen természetes, tisztítható, továbbá, természetesen lebontható”, olvasható ebben a cikkben A”el pa ons”. Maribel Albreschtt, egy brazil, aki a jövőre tekint, viasz textíliákat generál, egy interjúban tisztázta a legjobban:” csak használja a kezed hőmérsékletét bármilyen típusú csomagolás kialakításához, például fedő nélküli üvegek, kenyerek, sajtok, zöldségek, gyümölcsök, öko-barátságos” – tárgyalja a méhviaszról. “A karbantartás emellett egyszerű. Tisztítsa meg folyó vízzel, enyhe szappannal és puha szivaccsal, valamint az anyag készen áll az újrafelhasználásra. Ez egy megbízható lehetőség, hogy a műanyag Fólia, valamint alumínium fólia, meglehetősen káros elemeket, teljesen lehetetlen újrafelhasználni. Mivel folyamatos használat mellett akár egy évig is újrafelhasználhatók, anélkül, hogy elveszítenék a kiváló minőséget, minimalizálva a műanyag használatát egy magányos darab műanyag Fólia, ha a a szemét például 450 évig tart, amíg szétesik a természetben, míg a viasz textil csak 3 hónapot vesz igénybe.”

És még mi?

“Megerősítést nyert, hogy a méhviasz anyag használata sokkal hosszabb ideig tartja az ételt a hűtőben és a hűtőben. A szöveteken lévő védő viaszfólia olyan, mint a bőrünk, lehetővé téve az étel lélegzését, miközben fenntartja, megállítja a száraz bőrt, valamint kiszáradását.”

Egyébként mi a méhviasz?

“Ez egy olyan vegyület, amelyet a dolgozó méhek cerigén mirigyei hoztak létre” – írja honlapján a brazil méhészeti Szövetség. “Ennek előállításához a mézmunkások alacsony hatékonyságú eljárással átalakítják a közvetlenül elfogyasztott cukrot mézré – 8 kg méz esetében 1 kg viasz létrehozásához be kell venni. A viasz a fésűk [viaszcella, amelyben a méh mézet helyez el] felépítésére szolgál, valamint propolisszal keverve optimális anyag a fészek egyes részeinek lezárására.”Alapvetően a méhviasz bőséges az épületekben, hogy vigyázzon néhány wellness problémára, a vizuális természet mellett, környezetbarátabb termék igénybevételével. Harcol az álmatlanság ellen, és megváltoztatja a mérgező termékeket, például a műanyagot.

Szólj hozzá!